Sixteen Plus

Hrana za starejše konje.
Description
Konji in poniji se različno starajo in kot glavno pravilo velja, če konj vzdržuje svojo kondicijo in zdravje, ni nobene potrebe ga hraniti s posebno hrano za veterane. Toda, če vaš konj s starostjo prične zgubljati na teži in kondiciji, potem mu Sixteen Plus nudi vse hranilne sestavine, ki pripomorejo k izboljšanju zdravja in vsesplošnega počutja v poznejšem življenjskem obdobju. S kombinacijo kakovostnih proteinov, lahko prebavljivih vlaknin ter uravnoteženih vitaminov in mineralov pomagamo vzpodbuditi mišični tonus, obnavljanje celic in zdravo prebavo.

Raziskave so pokazale, da starejši konji potrebujejo več proteinov in fosforja, prav tako pa potrebujejo visoko prebavljivo krmno mešanico. Sixteen Plus zagotavlja hranljivost iz prebavljivih vlaknin in olj z zmanjšano stopnjo škroba. Proteini, pridobljeni iz soje in Alfalfe (lucerna) zagotavljajo pomembne aminokisline.

Mešanica je obogatena z optimalnimi količinami vitaminov, mineralov in zelišč ter je tako primerna za starejše konje. Če je konj občutno izgubil težo, priporočamo uporabo Ultimate Balancerja ali katerega izmed Blue Chip-a. Za konje, ki imajo slabe zobe ali oslabljeno čeljust, predlagamo, da mešanico namočite s toplo vodo.

Odobreno s strani VHSicon.gif (društvo za veterane).

Proteini
%
Olja
%
Vlaknine
%
Pepel
%
Vitamin A
iu/kg
Vitamin D3
iu/kg
Vitamin E
iu/kg
13 5 15,0 8 3,000 1.300 345