NOVO!

NOVA DENGIE TRAVNIŠKA IZBIRA

 

Preprosta, naravna "zelena"  krma za konje je bila vedno Dengijeva obljuba. Z zaupanjem gojimo  najboljšo  lokalno lucerno, na kateri  temelji vsa naša hrana in sedaj smo veseli, da lahko ponudimo lastnikom konj travniški izdelek, ki bo zagotovil vse vlaknine in še veliko več, ki jih zdrav konj potrebuje. 

 

Dengie Meadow Grass z zelišči  je oblikovala  Dengie ekipa znanstveno usposobljenih strokovnjakov za prehrano. Uporablja se kot vir čiste vlaknine, brez kemičnih sestavin, ki jih lahko dodate krmnim dodatkom, da bi povečali čas žvečenja. Idealen kot delni ali popolni nadomestek sena ali pa kot dodatne kalorije, še posebej v zimskih mesecih. Najboljša latovka se posuši, seseklja in rahlo prelije  s hladno stiskanim repičnim oljem. Nato je obogatena z edinstveno mešanico okusnih zelišč - sladkim korenom, komarčkom, meto, kamilico in janežem. Je naravno sladka in ker je mehka in sesekljana, je super za veterane in konje s slabimi zobmi.

Dengie Grass Peleti  so mešanica naravno hranljivih, 100% čistih trav. Naravno sladki zavedejo še tako slabe jedce in  so idealni kot delni nadomestek sena, lahko se hranijo suhi ali namočeni, uporabljajo se lahko v snack žogi ali kot zdrav posladek. Brez GM zagotavljajo visoko prebavljive vlaknine; idealni za spodbujanje zdravega črevesja. Vsebujejo toliko energije kot nizko energetska mešanica. Za veterane, ali tiste, ki imajo slabe zobe, je pelete idealno namočiti. So brez dodanega sladkorja  in zagotavljajo alternativni vir kalorij za zimsko ogrevanje. So primerni za vse konje in ponije, kot tudi za druge živali.

Vse sestavine so 100% naravne in vsaka izmed njih je pridobljena izključno iz narave z minimalno obdelavo, da ohranijo čim več naravne dobrote, kot je mogoče. So brez umetnih konzervansov, arom ali aditivov in oba izdelka sta brez melase in ne vsebujejta žit ali žitnih stranskih proizvodov, vključno s slamo.

Zdravje in sreča konja skupaj s skrbjo za naš planet, je ključnega pomena za vsak Dengie izdelek in nova Dengie Grass linija ni nobena izjema. Gojimo veliko naših lastnih sestavin, kot je to mogoče in viri so na lokalni ravni in tako podpiramo naše kmete. Vsako sestavino v Dengie krmni vreči  lahko sledimo do polja na katerem je zrasla zato, da lahko ustvarimo naravno in varno hrano, ki ji lahko zaupate. Vse to naredi Dengie resnično okolju prijazno in prepoznavno krmno blagovno znamko.