Nov proizvod

Blue Chip Calming Balancer

Znan po stanju v prvih vrstah moderne prehrane, se je Blue Chip odločil narediti še korak dlje in zaradi napredkov v procesih proizvodnje in nenehnih raziskav o optimalnih načinih prehranjevanja, je Blue Chipu uspelo ustvariti prvi super koncentriran balanser, kateri združuje vse pomembne sestavine Blue Chip Originala z močno kombinacijo Blue Chip Karme.

 

 

 

Ta revolucionarni novi proizvod je tako nabit z hranili, da poni do velikosti 140cm potrebuje samo 1 merico (50g) na dan, kar pomeni, da bo plastenka zdržala približno 2 meseca. Konj do 165cm bo potreboval samo 2 merici na dan kar bo zadostovalo za 1 mesec in konji večji od 165cm bodo potrebovali 3 merice na dan, kar bo zadostovalo za približno 3 tedne. 

Blue Chip super koncentriran Calming Balanser je brez celih žit in melase zaradi česar je zelo nizek s sladkorji in škrobom in vsebuje optimalne količine vitaminov, mineralov in hranil, ki jih vaš konj potrebuje vsak dan. Dodana je tudi popolna formula za kopita ‘SoundHoof’, ki vsebuje biotin, metionin in organski cink. Prav tako pa vsebuje tudi paket za dihala  ‘PrimoVento’, ki vsebuje česen, mentol in eukaliptus skupaj z revolucionarnimi Nukleotidi, ki pomagajo pri vsrkavanju hranil, rekuperaciji in imunskem sistemu.