Blue Chip Karma

Dodatek za pomiritev konj in ponijev. 100% naravne sestavine.
Description

Vsaka plastenka vsebuje

Magnezij

Karma vsebuje močnejši, v vodi topen magnezij, ki se lahko hitro absorbira v krvni obtok. Magnezij je poznan kot proti-stresni mineral. Ta glavni mineral je pomemben za živčni sistem konja. Magnezij konj uporabi kot regulator krvnega tlaka, da ohrani zdrav, umirjen živčni sistem. Prav tako tudi sprošča mišice. Magnezij se shranjuje v kosteh in v črevesju. Veliko virov magnezija, ki bi bili dostopni konju so netopljivi in zatorej težko prodrejo v krvni obtok. Kadar je konj pod stresom lahko hitro uporabi shranjen magnezij. 

.

Vitamin C

Karma je obogatena z Vitaminom C. Ta antioksidant je zelo pomemben za konje, ki so pod stresom zaradi treningov, novega okolja, spremembe rutine ali hrane ali v primerih kot je žrebitev, odstavitev žrebeta in tekme. Vitamin C pomaga počistiti proste radikale in zatorej ohranja zdravje in pomaga konju prebroditi stresne situacije. Vitamin C v Karmi je topen in zato ga konj lahko hitro uporabi. 

.

L-triptofan

Karma je okrepljena z  L-triptofanom. Ta pomemnbna amino kislina je potrebna pri izdelavi proteinov in nekaterih hormonov, vključno s serotoninom. Serotonin je hormon "sreče".

.

Niacin (Vitamin B3)

Niacin je vitamin B kompleksa potreben za optimalno izkoriščanje energije in proteinov in dovoljuje, da je energija usmerjena do potrebnih mest.  Topen vir niacina v Karmi je konju takoj dostopen. 

.

Vanilija

Vanilija daje Karmi vonj in okus, ki ga obožujejo tudi najbolj izbirčni konji. 

.

Kalijev Sorbat

Sorbat je naravni preservativ, ki se nahaja v sadju in ohranja Karmo v perfektnem stanju.