Blue Chip Original

Blue Chip Original za vse konje in ponije, ki želijo izboljšati kondicijo, temperament, dlako in kopita.
Description

Sedaj brez melase in celih žit z vključenim naravnim Vitaminom E in nukleotidi.

.

Vsak briket vsebuje
.
Dodatek za prebavo z dvojnim učinkom
Kombinacija visoko koncentriranega probiotika z nukleotidi. Dokazano izboljša prebavljivost vlaknin do 100%.
.
Olja
Sojino olje in laneno olje – naravna, rastlinski vir omega 3 in 6 maščobnih kislin. Kombinirana s cinkom, olja zagotavljajo zdravo kožo brez prhljaja in svetlečo dlako. 
.
SoundHoof™ 
Popoln dodatek za kopita z biotinom, metioninom, lizinom, organskim cinkom and organskim bakrom za formacijo močnih, prožnih in kakovostnih kopit.
.
PrimoVento™
Popoln dodatek za dihalni sistem z antioksidanti, mentolom, eukaliptusom in česnom za pomiritev dihalnih poti in ohranitev zdravih pljuč. 
.
Antioksidanti
Selenij, Vitamin C in Vitamin E pomagajo pri odstranitvi prostih radikalov in promovirajo zdrav imunski sistem. Blue Chip uporablja naraven, iz sadja pridobljen Vitamin E, ki je  4-6 krat bolj dostopen, kot Vitamin E, ki se nahaja v drugih proizvodih.
.
Nukleotidi
Kot glavni tvorci dodatka za prebavo z dvojnim učinkom, so nukleotidi pomembni graditelji DNA in RNA in so zato nujni za vsako celico v telesu. Nukleotidi pomagajo podpirati imunost, vzdržljivost, deljivost celic in obnavljajo poškodovane celice. 
.
De-stressor
Vključen je tudi Magnezij, ki ohranja konje mirne in brez stresa. V pomoč bo tudi dodatek za prebavo, ki bo zagotovil, da se bodo konji počutili udobno in sproščeno.
.
Kompleten vitaminsko, mineralni hranljivi paket
Zagotavlja pravilno delovanje metabolnega sistema, centralnega živčnega sistema, imunskega sistema, pravilne stopnje rasti, močnih kosti in zdravih sklepov. Blue Chip uporablja organske čelatne minerale, ki zagotavljajo optimalno absorbcijo in učinkovitost.