Blue Chip Joint RLF

Tekočina za zdravje in udobje sklepov.
Description

Vsaka plastenka vsebuje

Izvleček šipka  (Rosa canina)
Izvleček šipka vsebuje poseben glikosid, katerega učinek je tudi znanstveno podprt in deluje kot močan naravni dodatek za udobje in gibljivost sklepov, tako pri ljedeh kot konjih. Šipek je splošno priznan kot izjemen dosežek pri dodatkih brez zdravil, ki vzdržujejo zdrave in gibljive sklepe. 
.
Hialuronska kislina (HLA)
Hialuronska kislina je glavna sestavina sinovijske tekočine in je potrebna za vzdrževanje viskoznosti tekočine.  Sinovijska tekočina skrbi da hrustanec, ki blaži kostne konce, ostane mehak in spolzek, zato, da se kosti ne drgnejo ena ob drugo. Za maksimalen učinek, bi se hialuronska kislina morala dajati sočasno z glukozanimom zaradi boljše absorbcije.
.
Glukozamin HCL
Glukozamin je pomemben in uspešen predstavnik pri podpori zdravih sklepov. Glukozamin je nujno potreben za metabolizem hrustanca in za obnovo veznega tkiva v in okoli sklepov. Potrebuje se ga pri nastajanju sinovijske tekočine, je sklepni naravni lubrikant in zagotavlja kocke za grajenje, ki so potrebne pri popravilu poškodb, ki so nastale zaradi obrabe in trganja ter naravnega staranja. 
.
Organic MSM (Methyl-sulphonyl-methane)
Joint RLF ima prednost v močni sinergiji med glukozaminom in MSM. Naš organski, bio dostopen MSM zagotavlja graditelje za proteine, vitalen za popravilo tetiv in ligamentov. Proteini so ključnega pomena pri nastajanju hrustanca in lahko pomagajo pri okrevanju mišic in povečajo cirkulacijo..  
.
.
Yucca (Yucca schidigera)
Yucca, bogat vir saponinov, ki pomagajo negovati sklepe. Yucca so že stoletja uporabljali Indijanci, ko so skrbeli za sklepe svojih konj. 

.
Organski manganov čelat
Pomemben pri nastajanju hrustanca in kot pomočnik za močnejše kosti. Joint RLF uporablja zaščiteno obliko organskega mangana za maksimalno absorbcijo.
.
Vitamin C
Pomemben antioksidant, ki pomaga nevtralizirati proste radikale, nujen za vzdrževanje zdravih in gibljivih sklepov.