Blue Chip Pro

Profesionalni balanser za tekmovalne konje, upokojene konje in galoperje.
Description

Sedaj brez melase in celih žit z vključenim naravnim Vitaminom E in nukleotidi.

.
Vsak briket vsebuje
.
Dodatek za prebavo s trojnim učinkom

Kombinacija visoko koncentriranega probiotika in MOS prebiotika z nukleotidi. Dokazano izboljša prebavljivost vlaknin do 100%.

.
Poživilo - Redjuvenate™

Dodatek za grajenje krvi z organskim železom, organskim bakrom, vitaminom B12 in folno kislino. Redjuvenate™ podpira transport kisika in zagotavlja optimalno kondicijo in hitro okrevanje.

.

PrimoVento™

Popoln dodatek za dihalni sistem z antioksidanti, mentolom, eukaliptusom in česnom za pomiritev dihalnih poti in ohranitev zdravih pljuč.

.

SoundHoof™

Popoln dodatek za kopita z biotinom, metioninom, lizinom, organskim cinkom and organskim bakrom za formacijo močnih, prožnih in kakovostnih kopit.

.
Olja

Sojino olje in laneno olje – naravna, rastlinski vir omega 3 in 6 maščobnih kislin. Kombinirana s cinkom, olja zagotavljajo zdravo kožo brez prhljaja in svetlečo dlako.
.
Antioksidanti

Selenij, Vitamin C in Vitamin E pomagajo pri odstranitvi prostih radikalov in promovirajo zdrav imunski sistem. Blue Chip uporablja naraven, iz sadja pridobljen Vitamin E, ki je  4-6 krat bolj dostopen, kot Vitamin E, ki se nahaja v drugih proizvodih.
.
Nukleotidi

Kot glavni tvorci dodatka za prebavo s trojnim učinkom, so nukleotidi pomembni graditelji DNA in RNA in so zato nujni za vsako celico v telesu. Nukleotidi pomagajo podpirati imunost, vzdržljivost, deljivost celic in obnavljajo poškodovane celice.
.
De-stressor

Vključen je tudi Magnezij, ki ohranja konje mirne in brez stresa. V pomoč bo tudi dodatek za prebavo, ki bo zagotovil, da se bodo konji počutili udobno in sproščeno.


Kompleten vitaminsko, mineralni hranljivi paket
Zagotavlja pravilno delovanje metabolnega sistema, centralnega živčnega sistema, imunskega sistema, pravilne stopnje rasti, močnih kosti in zdravih sklepov. Blue Chip uporablja organske čelatne minerale, ki zagotavljajo optimalno absorbcijo in učinkovitost. 

Proteini

Izvirajo iz soje, so zelo kvalitetni in zelo prebavljivi. Proteini zagotavljajo pravilen razvoj mišic in hitro okrevanje po napornem delu.