Blue Chip Lami Light

Za konje z laminitisom.
Description

Sedaj brez melase in celih žit z vključenim naravnim Vitaminom E in nukleotidi.

.
Vsak briket vsebuje

.
Dodatek za prebavo s štirikratnim učinkom

Kombinacija probiotika s prebiotikom MOS, nukleotidi in sepiolitsko glino ustvarjajo optimalne razmere za zdrav prebavni sistem. V veliko primerih laminitisa so ugotovili, da pride do zakisanosti debelega črevesja, kar povzroči smrt bakterij, katerih propad ustvari sproščanje škodljivih toksinov. Dodatek za prebavo pomaga uspostaviti ravnovesje pH nivoja v črevesju in dobrih bakterij napram slabim.
.
SoundHoof™

Popoln dodatek za kopita z biotinom, metioninom, lizinom, organskim cinkom and organskim bakrom za formacijo močnih, prožnih in kakovostnih kopit. MSM je dodan kot vir žvepla, pomembnega za izgradnjo kopitne stene.
.
PrimoVento™

Popoln dodatek za dihalni sistem z antioksidanti, mentolom, eukaliptusom in česnom za pomiritev dihalnih poti in ohranitev zdravih pljuč.
.
Omega 3 and Cink

Omega 3 and cink sta vklučena da zagotavljata zdravo kožo brez prhljaja in svetlečo dlako.
.
Antioksidanti

Selenij, Vitamin C in Vitamin E pomagajo pri odstranitvi prostih radikalov in promovirajo zdrav imunski sistem. Blue Chip uporablja naraven, iz sadja pridobljen Vitamin E, ki je 4-6 krat bolj dostopen, kot Vitamin E, ki se nahaja v drugih proizvodih.

.
Nukleotidi
Kot glavni tvorci dodatka za prebavo z dvojnim učinkom, so nukleotidi pomembni graditelji DNA in RNA in so zato nujni za vsako celico v telesu. Nukleotidi pomagajo podpirati imunost, vzdržljivost, deljivost celic in obnavljajo poškodovane celice.

De-stressor

Vključen je tudi Magnezij, ki ohranja konje mirne in brez stresa. V pomoč bo tudi dodatek za prebavo, ki bo zagotovil, da se bodo konji počutili udobno in sproščeno.
.
Kompleten vitaminsko, mineralni hranljivi paket
Zagotavlja pravilno delovanje metabolnega sistema, centralnega živčnega sistema, imunskega sistema, pravilne stopnje rasti, močnih kosti in zdravih sklepov. Blue Chip uporablja organske čelatne minerale, ki zagotavljajo optimalno absorbcijo in učinkovitost.